lauantai 19. tammikuuta 2013

Onko teillä ideoita?

Olisiko teillä ideoita mistä kirjoittaisin? Haluaisin tehdä jostain sellaisesta jutusta, joka voisi kiinnostaa ihmisiä :)

Haluaisitteko postausta minusta vai siitä miten kaikki meni silloin kun kerroin perheelleni ja kaikille vl-ystävilleni ja muillekin että en ole ensää uskovainen vai jostain ihan turhenpäiväisestä? Kertokaa minulle :)

14 kommenttia:

 1. Kerro siitä, miten ilmoitit asian ja miten muut ottivat sen vastaan. Oliko kukaan myötämielinen? Tai ajatteliko kukaan ettei eroamisesi vaikuta teidän väleihin?

  VastaaPoista
 2. Kerro sun tulevaisuudensuunnitelmista ja unelmista : )

  VastaaPoista
 3. Ois mukava tietää miten koet että sun vl tausta tulee vaikuttamaan sun elämään? Teetkö erilaisia päätöksiä yms. :)

  VastaaPoista
 4. Olis kiva tietää, että miten kaikki tapahtui, sillon ku "kielsit uskon" (en tykkää tosta termistä ollenkaan, síks käytän lainausmerkkejä), ja just et miten ihmiset otti vastaan tiedon ja niin edelleen, mitä siitä nyt voisi kertoa:)

  VastaaPoista
 5. Miten uskalsit erota? Eikö sua pelota halveksivat katseet ja syrjiminen ? Tätähän vl ihmiset harrastaa..Monet puhuu, että on vaikea erota,koska yksikin halveksiminen/syrjiminen on kuulemma liikaa?

  Tiedätkö muita uskon jättäneitä? Onko missään perheessä katkaistu jopa välit lapseen kun hän on kieltänyt uskonsa?

  Onko vl ja epäuskovaisen välinen seurustelu kielletty? Mitä tapahtuu jos sellainen pariskunta tulee julki? Eikö se uskovainen tavallaan ole siinä vaiheessa kieltänyt uskonsa?

  VastaaPoista
 6. Juu, olisikos teissä mimmeissä rohkeutta lähteä vaikka Vapepaan, siis vapaaehtoiseen pelastuspalveluun, jossa todella annetaan omaa sisintä sinne maailmaan. Olisi myös viestityötä ja muuta kivaa tarjolla.

  T: rajamies@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Hei, onkos kohta tulossa jo uutta postausta? :)

  VastaaPoista
 8. Joo tee se et kerrot ton uskon kieltämis jutun :) en itekkää tykkää tosta sanasta mut en parempaakaa keksiny

  VastaaPoista
 9. Tosi hyvä blogi ja kerranki asiaa tunteella! Luin kaikki postaukset heti kerralla! Itse olen myös vl-perheeseen syntynyt ja olen tässä rajoilla kulkenut jo pari vuotta. Vielä etsin itseäni ja sitä mitä tulevaisuudeltani haluan. Tää kaikki on niin vaikeeta että harva ymmärtää...kun joku ees kuuntelis..
  Mut jatka tätä blogin kirjottamista ihan oikeesti! Siitä on näemmä aikaa ku viimeks oot kirjotellu. Uutta postausta odotellessa! :)
  -Gunil

  VastaaPoista
 10. Blogisi on mielenkiintoinen :) Oma perheeni ei ole uskovainen tai mitään, mutta monet kavereistani kyllä.Silloin tällöin tulee mietittyä onko kaikki kunnossa ja ovatko he oikeasti iloisia, varsinkin kun uskosta puhuminen on heille hieman vaikeaa, ainoa minkä irti saa on: "Kyllä mä Jumalaan uskon".No ihmisiä on monenlaisia ja toivon hirveesti että jaksat pitää pääsi vastaisuudessakin.Tsemppiä ja onnea sulle ja poikaystävällesi!

  VastaaPoista