keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Päivitystä muuten vain

Kuva vuoden 2013 suviseuroista, by me
Täysi-ikäisyys ja vastuuta iski minun elämääni oikein roppakaupalla.

Tulin täysi-ikäiseksi toukokuun lopussa. Äiti teki minulle kakun, jonka päällinen oli pelkkää mustekalakarkkia, antoi lahjaksi 6 New Wave-lautasta ja sain poikaystävältäni Kalevalan Maman Aurore-riipuksen. Sisarukset antoivat yhteislahjaksi Kalevalan Sisar-sormuksen. Mummi lähetti kortin ja rahaa, isä muisti puhelinsoitolla, koska oli työmatkalla.

Sitten saatiin tietoa poikaystävän joukkuehommista. Poikaystäväni (tästä lähtien tutummin vain J) kirjoitti jo ylioppilaaksi ja samalla tuli kirjoitettua sopimus erään seuran kanssa. No, kyseessä oli toisessa kaupungissa oleva joukkue ja hetken pohdittuamme päädyimme siihen, että minä lähtisin mukaan, jos asiat saataisi hoidettua. Ja siitä alkoi paperisota. Yllättävän helposti sainkin siirrettyä koulupaikkani pääkaupunkiseudulle, koska kurssit olivat sujuneet sen verran hyvin ja muutenkin kaikki oli yllättävän mutkatonta. Ylioppilaskirjoitukseni vain tarkistetaan vanhassa koulussani ja sieltä saan lakkini. Ihme sähelystä. Nyt kirjoitan tätä tekstiä muuttolaatikoiden keskellä, J on hakemassa mäkkäristä ruokaa.

Päätimme lähteä sittenkin suviksiin, ihan vain halusin näyttää Pojalle tunnelmaa ja sitä miksi kyseistä tapahtumaa rakastan. Toivon että hän saa tuntea edes pienen siivun siitä tunnelmasta, jota itse koen. Olen aina ennen mennyt perinteisesti suvisvaateostoksille, mutta tänä vuonna ei oikein ole rahallisesti mahdollisuutta, kun rahaa meni vuokran takaukseen ja yleisesti asunnon sisustukseen. Hyvä kämppä me silti saatiin (kiitos J:n joukkueen) ja mä sain J:ltä lupauksen ettei syksyllä mun tarvitse tuskailla rahatilanteen vuoksi koska hän alkaa ansaita leipää tähän talouteen :D Nyt vain täytyy kantaa itsestään vastuu ja tajuta ettei WC-harja tai astianpesuaine tule asunnon kylkiäisinä.

Pakko oli vain tänne jotain päivittää kun uskalsin taas kirjautua sisään. Nyt olisi 54 sähköpostia vastaamatta ja Espanjan peli jännitettävänä :D

6 kommenttia:

 1. Mitä lajia sun poikaystävä pelaa kun sai oikein hienon sopimuksenkin?

  VastaaPoista
 2. Elämässä tulee hyvää ja huonoa, osa on tietysti seurausta niistä jatkuvista valinnoista mitä me teemme ja loppu onkin sitten pelkkää tuuria. Sinä vaikutat olevan aallonharjalla, nauti joka hetkestä :) !

  VastaaPoista
 3. ihana oli huomata että olit kirjoittanut näin pitkän tauon jälkeen:) Viimeinen kirjoitus ennen tätä joka minulla näkyy on tammikuussa 2013:)!

  VastaaPoista
 4. Mitä sinulle tätä nykyä kuuluu, olisi hauska lukea. Tovotan kaikkea hyvää ja aurinkoista kevättä!

  VastaaPoista