tiistai 17. heinäkuuta 2012

Innostunut neiti

Olin tänään kaupungilla shoppailemassa koko aamupäivän (heräsin jo puoli seitsemän...) ja ostin itelleni ripsivärin! Laitan seuraavaan postaukseen kuvat miltä näyttää ilman sitä ja sen kanssa. Mä ainakin tajusin että mullahan on aika pitkät ripset :D Jotenkin heti tuli kauniimpi olo, vaikka mulla ei ole mitään ongelmia oman ulkomuotoni kanssa, ainakaan kauheesti. Iho mulla on ollut aina toi hyvä, ei ole paljoa ollut finnejä, mutta jotain punotusta aina välillä löytyy. Tähän tosin voi olla syynä juuri se että en ole meikannut.

Eilen olin kaverilla ilta. Käytiin hakemassa Ben & Jerry's jätskiä molemmille omat ja sitten mentiin vaan juttelemaan. Jossain vaiheessa puhe käänty muhun. Kaveri oli sitä mieltä että minulla ei ollut kaikki hyvin. Sanoin että kaikki on okei, ei tarvitse huolehtia. Sitten se kysyi oonko mä enää uskomassa. Sain jotenkin piipitettyä säälittävästi että "En tiiä". Kaveri alkoi kauheasti puhua mulle siitä että mun kannattaa tosissani harkita mitä teen, koska sitten en oo enää pääsemässä taivaaseen yms. Mun mielestä mä en oo enää todellakaan siinä taivasjoukossa, johon nuo kaikki luulee kuuluvansa, vaikka ne olekkaan uskaltanut uskoani kieltää yleisesti.

Sitten eilen kun olin lenkillä törmäsin sattumalta mun ihastukseen. Se kysy mun kuulumisia ja ehdotti sitten että mentäisi kahville joskus tässä näin. Sovittiin tapaaminen perjantaiksi ja siitä jatketaan ehkä leffaan :D Oon aika innoissaan. Se ei olekaan unohtanut mua :)

Mulla ei tässä muuta. Ihmettelen vana sitä kuinka paljon täällä on käynyt ihmisiä :) Kiitos, jos jaksatte kiinnostua.

2 kommenttia:

 1. Muistathan silti, että vaikka et lestadiolainen haluaisi enää ollakaan, niin ei sinun sen takia tarvitse Jumalaan olla uskomatta. Itse olen vanhollislestadiolaisesta vaihtanut ihan tavallisen luterilaisuuden pariin ja viihdyn tosi hyvin. Vihdoin minusta tuntuu, että saan pitää Jumalan etusijalla elämässäni, enkä niitä kaikkia sääntöjä ja rajoituksia.

  Ne säännöt ja rajoitukset olivat minulle jumala, koska aika kului niiden miettimiseen enemmän kun Jumalan tuntemiseen. Se on ikävä ajatus näin jälkeenpäin ja olen kiitollinen, että olen löytänyt Jumalan toista kautta. :) Toisille sopii lestadiolaisuus, useimmille ei, mutta mielestäni kaikki Jeesuksen sovitukseen ja Jumalan rakkauteen perustuvat tiet vievät taivaaseen. Ei sinun tarvitse olla "uskovainen" (= lestadiolainen) päästäksesi taivaaseen, vaan riittää että USKOT JUMALAAN.

  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tiedän. Uskon Jumalaan, mutta en usko siihen niin miten perheeni uskoo :) Ja mä tiedän että siihen riittää pelkkä usko :) Kiitos kommentistasi :)

   Poista